PUREPOWER ШАМПОН ЗА ТЕПИСИ

Благодарение на УЛТРА КОНЦЕНТРИРАНАТА СТРУКТУРА 75 КГ И 15.000 М2 КАПАЦИТЕТ ЗА ПЕРЕЊЕ Тоа е чист производ. 75 kg Pure Power шампон се меша со 75 kg вода и се добива 1/100 концентриран производ. Со својата стапка на разредување 1/100, тој е ефикасен и економичен концентриран производ само за дамки. Со 75 кг шампон за теписи PurePower, без проблем може да се исперат максимум 15000 м2 тепих. Полна пена, лесно се плакне и не остава остаток по миењето. Тој е ефикасен производ за тешка нечистотија и дамки, не бара хипо или доместос. Се произведува во согласност со текстурата на предивото на сите теписи и може да се користи и за перење софи, јоргани, ќебиња и чаршафи. Благодарение на својата извонредна формула, има способност да ги омекнува и најтврдите води.Тој е ефикасен производ сам по себе, давајќи сјај и мекост после миењето.