Bursal clean

Професионални производи и услуги за чистење

Услуги

Перење теписи

Перење на теписи

Деловни и станбени простории

Машинско чистење подови

Објекти со поголеми површини

ПРОДУКТИ

Нај професионални услуги и нај квалитетни продукти за чистење само кај Bursal Clean

За нас

Нашата компанија постои повеќе од 15 години. Од самите почетоци главната цел кај нас е да пружиме висок квалитет, професионализнам во областа на хигиената.
Визијата и целите на нашата компанија е да ги задоволиме потребите на сите клиенти.
За нас вие сте на прво место!

информации

Адреса

Бул. Партизански одреди 135/1-7, 1000 Скопје

Телефон

+38977981886

Е-пошта

bursalclean@yahoo.com