ASPIRMAX

Благодарение на својата специјално развиена формула, повеќенаменското општо чистење Aspirmax може да се користи за перење алишта, јака на кошула и нечистотија на рацете, на сите површини во вашиот дом, во бањата, кујната, мијалникот, чаршафите, ѕидовите, теписите, седиштата, јорганите. и ќебиња, паркет и ПВЦ, завеси и целиот тапацир.Може безбедно да се користи при отстранување на дамки.