шампон за штоф и завеси

Волуменот на резервоарите на машините за перење седишта се разликуваат во зависност од брендовите. Се препорачува да додадете 200 ml од нашиот шампон за седење и ролери во резервоарот за топла вода од 10 литри. Можете да го прилагодите овој сооднос според капацитетот на вашиот резервоар. Освен процесот на машината за перење седишта, нашиот шампон за седишта и завеси можете дополнително да го ставите во земјоделски рачни пумпи од 1 литар (приближно 1 чаша за чај) и да го испрскате натопеното седиште и да ги измиете седиштата. Шампонот за штоф и завеси е најефективниот производ за миење седишта, завеси, кревети, јоргани, ќебиња и алишта и чистење на дамки благодарение на неговата 7 pH рамнотежа и силната формула.За тешки дамки, нанесете додаток топла вода заедно со шампон. Шампон за штоф за фотелји и завеси е професионален производ кој се користи за општо чистење, кој се користи во професионални компании за перење теписи, хемиско за нега на автомобили, услуги за чистење на домот, чистење на кујни и бањи.