чистач на автотркала и мотор

Погоден е за перење бандажи и мотори на автомобили, камиони, комбиња, камиони, мотоцикли, АТВ и велосипеди. Лесно ја чисти прашината на облогите на сопирачките и стратифицираните масла во моторот на сите видови бандажи (челик, легура, пластика). Благодарение на својата антистатичка формула, ја одложува контаминацијата и не остава остатоци. Погоден е за чистење на сите метални површини.