услуги

Перење теписи

Машинско перење на теписи

Нудиме чистење, машинско перење, сушење на теписи со шампони на база на органски соединенија. Ја нудиме и ја гарантираме нај ефективната услуга, овозможувајќи им на нашите потрошувачи врвен квалитет и испорака до нивната адреса по најповолни цени.

Деловни и станбени простории

Нудиме професионално чистење и дезифицирање на вашите деловни и станбени простории

Станбени чистење
Машинско чистење / Clean

Машинско чистење подови

Користејќи современа опрема, машини и еколошки средства гарантираме квалитетна услуга и максимална грижа дури и за подови изработени од чувствителни материјали.

Објекти со поголеми површини

Повеќе од спремни сме успешно да ја одржуваме хигиената и во поголеми објекти како трговски центри, производни погони, магацини, хали и слично.

Чистење / Clean