суперсофт омекнувач на теписи

Обезбедува природна мекост и грижа за вашата кожа со размазење на влакната во теписите, јорганите, волнените, памучните ќебиња и алиштата од типот на пешкир. Го олеснува пеглањето. Спречува брза контаминација кога се користи на тул и завеси. Суперсофт концентрираниот омекнувач, збогатен со капсулите за освежување во својата формула, обезбедува трајно освежување со секој допир на вашите теписи, јоргани, ќебиња и алишта со својот траен мирис и мека текстура. Ваше е да уживате во живописните бои на теписите, јорганите, ќебињата и алиштата измиени со суперсофт концентриран омекнувач. Благодарение на концентрираната формула на суперсофт концентриран омекнувач со траен мирис, вашите алишта стануваат подобри со секое перење и ги зачувуваат своите живописни бои, додека природата е заштитена од негативни ефекти! Употребата на омекнувач не само што прави вашата облека да мириса убаво, ја омекнува и ги зачувува нивните живи бои, туку и го олеснува пеглањето со намалување на статичкиот електрицитет на ткаенините.