супермоќен шампон за теписи

Супермоќен шампон за теписи

Шампонот за теписи Superpower обезбедува чистење без потреба од производи како што се хипо и доместос, кои негативно влијаат на здравјето на луѓето, благодарение на органските компоненти во неговата содржина. Благодарение на својата специјална формула базирана на активен кислород, развиена за волнени, бамбус и рачно ткаени теписи, ја зачувува природната мекост и осветленост на чувствителните типови теписи и ефикасно се бори против најтешките дамки. Има карактеристика на омекнување на водите со високо железо и содржина на вар, како што е водата од бунарот.