СРЕДСТВО ЗА ГУМИ

Им дава сјај на гумите на вашиот автомобил како првиот ден. Ги чисти, сјае и ги штити вашите гуми во еден чекор. Не само што им дава на вашите гуми нов изглед, туку и го продолжува периодот на контаминација со тоа што го спречува задржувањето на прашината со развиената антистатичка заштитна формула. Покрива сјаен црн филм кој штити од сушење, пукање и сончеви зраци. Исто така, дава сјаен изглед на вашите пластични и гумени облоги.