силен отстранувач на дамки

Благодарение на неговата рамнотежа PH 14 и моќната формула, Forcefull Stain Remover е најефективниот производ за отстранување на чај, кафе, маслени бои, дамки од крв, тешка нечистотија и дамки од масло предизвикани од храна и пијалоци, особено на машински теписи и акрилни теписи. Тоа е потпорен отстранувач на дамки што можете да го користите како додаток на шампонот за миење теписи. Засилено отстранување дамки е професионален производ за општо чистење, кој се користи во професионални компании за перење теписи, хемиско за нега на автомобили, услуги за чистење на домот и чистење на кујни и бањи. Дејствува брзо на најтешките нечистотии и дамки благодарение на активните состојки што ги содржи.Ги елиминира дамките со кршење на отпорот на невидливите, тврдоглави ситни честички на теписи, килими, јоргани, облека и површини, залепени за корените на тепих и подот.