против пожолтување

Тоа е производ кој става крај на проблемот со пожолтување на теписите и губењето време со отстранувачот на пожолтување развиен за проблемот со пожолтување на теписите по миењето. По нанесувањето, теписите не треба повторно да се мијат.Помага при машинско сушење на теписи во комори.