пролазер Отстранувач на тешко масло и нечистотија

Благодарение на неговиот баланс од 14 PH и моќната формула, отстранувачот на маслото Prolazer е најефективниот производ за отстранување на сите тешки нечистотии и дамки од масло, особено на машински и акрилни теписи. Одмастувачот со пролазер е погоден пред миење или за миење на нанесениот производ. Се користи како средство за поддршка со додавање 1/100л во шампонот за перење теписи. Пролазерскиот одмастувач е професионален производ за одмастување за општо чистење што се користи во професионални компании за перење теписи.