Продукти

продукти

Покрај услугите за чистење, Bursal Clean ви нуди и разновидни и квалитетни производи за чистење
Голд шампон за теписи
Супермоќен шампон за теписи
Екстра шампон за теписи
Purepower шампон за теписи
Автопена без четки
Автопена Фосфор без четки
Средство за гуми
Чистач на автотркала и мотор
Полирач и заштита на пластика
Авто и амбиентален парфем
Парфем за автомобил Океан
Парфем за автомобил Ангел
Отстранувач на рѓа
Шампон за штоф и завеси
Моќен отстранувач на дамки
Силен отрстранувач на дамки
Пролазер Отрстранувач на тешко масло и нечистотија
Против пожолтување
Парфем за теписи
Парфем за меки теписи
Парфем за теписи - цвет
Парфем за теписи - цветна градина
Полирање на авто гуми
Детергент за садови
Aspirmax
Суперсофт Омекнувач на теписи