полирач и заштита на пластика

Тоа е органско средство за полирање и заштита на пластика, развиено за чистење и сјај на кутиите за автомобилски ракавици. Се грижи за пластичните места на автомобилите, ги заштитува нивните природни бои, ги штити од УВ зраците од сонцето и го спречува избледувањето. Благодарение на неговата антистатичка карактеристика, обезбедува професионално чистење и спречува задржување на прашина. Остава пријатен мирис. Не остава остатоци или чувство на лепливост.