парфем за теписи

Парфем за теписи кој ги спречува лошите мириси во околината каде што се нанесува. Како што сугерира името, ги прави љубоморни сите ваши конкуренти, ве тера да ја почувствувате разликата со својата пријатна и постојана природна суштина. Наполнете го парфемот комшии за теписи, кој е комбинација од природни масла, во еднолитарско шише со парфем, испрскајте директно на измиените, 100% исушени теписи, јоргани, завеси и ќебиња и во вреќи ги. Цврсто врзете ги теписите, јорганите, ќебињата и ролетните во кеси за да не станат херметички и заглавете го парфемот.