парфем за теписи - цветна градина

Ги спречува цигарите и лошите мириси во околината каде што се нанесува. Нејзината најважна карактеристика е тоа што е погодна за секоја средина што може да ја сака секому, поради неговата долготрајна издржливост. Ве прави да ја почувствувате разликата со својата пријатна и постојана природна суштина.Парфемот за теписи кој е составен од природни масла е концентриран производ кој може да се разреди 1/1.