парфем за меки теписи

Ги спречува лошите мириси во околината каде што се нанесува. Како што сугерира името, тој е мек, постојан и погоден за секоја средина што секој може да ја сака. Ве прави да ја почувствувате нејзината разлика со неговата пријатна и трајна природна суштина Наполнете го парфемот за мек тепих кој е составен од природни масла во еднолитарско шише парфем, испрскајте го директно на вашите измиени, 100% сушени теписи, јоргани, завеси и ќебиња и торба тоа. Цврсто врзете ги теписите, јорганите, ќебињата и ролетните во кеси за да не станат херметички и заглавете го парфемот.