парфем за автомобил ангел

Ги отстранува лошите мириси во околината каде што се нанесува и обезбедува дрвенеста природна и пријатна средина. Со својата постојана природна шума и дрвенеста свежина, прави да мириса слатко. Тоа е природен производ за автомобилски и амбиентален парфем Angel. Наполнете го автомобилскиот  и амбиенталниот парфем во шише со парфем од 1 литар и испрскајте 4-5 пати директно во воздухот во вашиот автомобил или околина.