отрстранувач на рѓа

Тоа е производ кој става крај на проблемот со пожолтување на теписите и губењето време со отстранувачот на пожолтување развиен за проблемот со пожолтување на теписите по миењето. По нанесувањето, теписите треба повторно да се мијат.