моќен отстранувач на дамки

Моќниот отстранувач на дамки, рафиниран производ, е дизајниран да го нанесувате без да ги оштетите теписите и седиштата, благодарение на неговиот баланс од 7 pH и органските компоненти. Тежок чај и кафе итн. формирани на чувствителни теписи од волна и бамбус. Ефикасно е на дамки.Пауерл се нанесува директно на обоеното место, потоа се мие тепихот и се добива резултат (за конечен резултат оставете го на дамката 15-60 минути). Не постои производ кој негативно влијае на здравјето на луѓето.Тој е потполно органски.Благодарение на активните состојки во неговата содржина ви овозможува да постигнете резултати и на најтврдокорните дамки. Погоден е за употреба пред миење или во фаза на пакување. Се препорачува да се нанесува кога тепихот е сув со цел директно да комуницира со дамката. Не се влошува и не ги обележува теписите.