КОИ СМЕ НИЕ?

Нашата мисија

Нашата компанија постои повеќе од 15 години. Од самите почетоци главната цел на “BURSAL CLEAN” е да пружиме висок квалитет, професионализнам во областа на хигиената.
Визијата и целите на нашата компанија е да ги задоволиме потребите на сите клиенти.
За нас вие сте на прво место!

сертификати