EКСТРА ШАМПОН ЗА ТЕПИСИ

Благодарение на својата силна формула, Extra шампонот за теписи ја покажува својата моќ рано при тешка нечистотија и дамки и обезбедува брзи резултати. Карактеристиката на транспарентен слој ги заробува дамките внатре и со последното плакнење не остануваат никакви траги од дамките. Обезбедува најдобро омекнување и сјај на теписите. Не остава остатоци и остатоци на тепихот, лесно се плакне и не предизвикува проблеми со пожолтување во просториите за сушење. Има карактеристика на омекнувачка вода со висока содржина на железо и вар, како што е водата од бунарот.