Шампон за теписи

25 Актив

1/100 Активна пена

7 PH Балансирано сушење

Нема повеќе пожолтување во вашите соби

ГОЛД ЕФЕКТ НА ФЛЕКИ

Одлична мекост

Природен  сјај

Шампонот ГОЛД за теписи има за цел професионално перење теписи, обезбедува брза интеракција со сите видови дамки, а благодарение на активните состојки што ги содржи, дава најефикасни и најпријатни резултати во чистење, мекост и сјај без потреба од употреба на белење, хемикалии.

Шампонот голд за  теписи е производ кој лесно се плакне, не остава остатоци на теписите и не предизвикува проблеми со пожолтување во просториите за сушење. Има карактеристика на омекнувачка вода со висока содржина на железо и вар, како што е водата од бунарот.