АВТО И АМБИЕНТАЛЕН ПАРФЕМ

Ги елиминира лошите мириси во околината каде што се нанесува. Тоа го прави да мириса убаво со својата постојана и природна суштина за џвакање. Тоа е производ за автоматско и амбиентален парфем за џвакање, кој се состои од природна комбинација на есенција за џвакање. Наполнете го автоматскиот и амбиенталниот парфем за џвакање во шише со парфем од 1 литар и испрскајте го автомобилот или околината директно во воздухот 4-5 пати. Бидејќи парфемите на база на етанол се испарливи, тие не предизвикуваат влажност и мувла во околината и подот каде што се прскаат. Употреба на производот: Се користи со прскање на околината на ткаенината за тапацир со помош на спреј.