автопена фосфор без четки

Шампон за перење автомобили без четки обезбедува совршено чистење без потреба од четки. Благодарение на својата силна формула, брзо комуницира со нечистотијата и калта за кратко време, овозможувајќи брзо растворање на нечистотијата. Содржи интензивни средства за полирање и заштита на бојата. Со соодносот на концентрат 1/60, тој има моќ да ги исчисти најтешките дамки, слоевит кал и нечистотија на површината на возилото без потреба од четка. Има содржина на полирање што дава видлив сјај на површината на возилото по миењето. Лесно се исплакнува и не остава остатоци. Фосфорната и шарена авто-пена ќе го направи миењето на автомобили позабавно и ќе направи да се чувствувате поинаку. Има антистатички и водоотпорни својства. Може безбедно да се користи во секое возило. Не остава никаква боја или дамка. Тоа е концентриран и економичен производ.