автопена вез четки

Шампонот за перење автомобили со ефект на полирање без четки е погоден за употреба во професионални компании за перење автомобили. Обезбедува одлично чистење без потреба од четки. Благодарение на својата силна формула, брзо комуницира со нечистотијата и калта за кратко време, овозможувајќи и на нечистотијата брзо да се раствори.Неговата концентрирана структура од 1/60 има моќ да ги исчисти најтешките дамки и стратифицираната кал и нечистотија на површината на возилото. Обезбедува видлив сјај и прецизно чистење на површината на возилото по миењето. Лесно се исплакнува и не остава остатоци.Може безбедно да се користи во секое возило. Не остава никаква боја или дамка. Тоа е концентриран и економичен производ. Пумпата за прскање треба да се користи помеѓу 5 и 6 бари. 30-60 секунди по нанесувањето. Се чека, се мие и се исплакнува од каде што првпат сте почнале и горе-долу со вода под притисок без да се остави хемиски производ на површината. Притисокот на водата за време на плакнењето треба да биде во опсег од 130-180 бари.