парфем за автомобил океан

Ги елиминира лошите мириси во околината каде што се нанесува. Тоа прави да мириса убаво со својата постојана и природна морска свежина. Тоа е природен океански бриз за авто и амбиентален парфем производ. Наполнете  од океанскиот парфем во шише со парфем од 1 литар и испрскајте го автомобилот или околината директно во воздухот 4-5 пати.